Ceadmil Vatt'ghern

Go down

Ceadmil Vatt'ghern

Témanyitás by Caerwenoth on Hétf. Júl. 09, 2018 6:13 pm

Caedmil! [Üdvözletem!]

Mint az már gondolható ez egy a The Witcher (magyar fordításban Vaják) franchise köré épülő FRPG lenne. (Forum Role Play Game - Fórumos szerepjáték)
Az alapvetés nagyon egyszerű: van 6 különböző Witcher iskola ahol még gyártják az új witchereket (így értelemszerűen az első könyvek előtt játszódik a történet). Minden játékos egy kérdőív kitöltése után belesz sorolva az egyik iskolába. 
Nézzük is csak mik ezek:
- Farkas: Erről tudni a legtöbbet tekintvén a könyvek és játékok főszereplője ide tartozik. A központja Kaedwenben található a Kaer Morhen erődben. Az iskola az egyensúlyra megy rá, minden képzettséget ugyanannyira intenzíven oktatják. Fő küzdőstílusa a Temeriai ördög.
- Macska: Cintra környéki lehet maga az iskola, a tagja a szörnyölés mellett néha fejvadásznak is elszegődnek egy kis extra keresetért. Leginkább a precíz és gyors csapások elsajátítására mennek rá, ebben segíti őket a könnyű páncéljuk is. Fő küzdőstílusuk a Tüzes táncos, az egyik iskola amelyik használ hivatalosan számszeríjat.
- Griff: Kovir és Povis környékének északi witcherei. Az összes iskola közül ők vannak leginkább benne a misztikus tudományok rejtelmeiben, a jelek használatát sokkal intenzívebben veszik mint a többi iskola. Fő küzdőstílusuk a Kilenc Nap kardja ami a több ellenfél elleni harcra fókuszál és kihasználja a jelek erejét.
- Medve: A Skellige szigetvilág witcherei akik a nehéz páncél mesterei, emelett híresek az erőteljes csapásaikról és a brutális küzdőstílusukról. Küzdőstílusuknak neve nincs megemlítve, a Macska mellett a másik iskola akik használnak kézi számszeríjat.
- Vipera: Nilfgaard császárságának witcherei akik remekül értenek a mérgekhez, az árnyakból való lecsapáshoz, illetve meg nem erősített információk szerint ők is elvállalnak orvgyilkosságokat. Külön küzdőstílusuk nincsen, de a kétfegyveres harc a legnagyobb erősségük.
- Mantikór: Erről az iskoláról tudni a legkevesebbet, de az biztos, hogy a csodálatra méltó Zerrikán sivatagok szörnyölő harcosai akik nem mellesleg az alkímia mesterei.

Va fail Vatt'ghern! [Viszlát witcher!]
avatar
Caerwenoth
Admin

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2018. Jul. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://witcherschool.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.