Az eventekről szakszerűen

Go down

Az eventekről szakszerűen

Témanyitás by Caerwenoth on Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pm

Caedmil Vatt'ghern

Az oldal talán legnagyobb szerepjátékos eseményei lesznek az eventek. A Witcher világa telis tele van szörnyekkel, mindegy, hogy az együtt állas előtti vagy utániakról van szó. Banditák, ghoulok, fojtólidércek griffek. Egyáltalán nem szokatlan, hogy ezek megtámadják a witcherek erődeit. A szörnyek azért, mert szörnyek és a gyilkolás és az ösztöneik vezérlik őket, a banditák meg… Erre még nem jött rá senki miért támad rá valaki önszántából egy witcherre.

A lényeg, hogy egy esetleges ilyen támadás során a tanulóknak össze kell fognia, hogy megvédjék a várat. A taktika minden esetben más és más, ahogy a zsákmány is. Igen, ennek van haszna is, nem is kevés. Amellett, hogy nem bukjátok el az erődöt még pontokat is szerezhettek vele, illetve különböző összetevőket, amik jól jöhetnek főzetkészítéshez, kovácsoláshoz. Banditák fegyvereit pedig természetesen fel is lehet venni, hogy aztán megtartsd vagy eladd jó pénzért.

A zsákmányosztás viszont nem önakaratú, én döntöm el ki mit kap a szerepjátékban való részvétel alapján. Tehát aki egymaga lever egy griffet (azért kérlek titeket kezdők ne öljenek meg egyedül griffeket) értelemszerűen több jutalmat kap, mint akit az első ghoul kiütött. Itt is érvényes az, hogy ne legyél legyőzhetetlen. Az is több jutalmat kap, akinek a hozzászólása minőségi és ellehet róla képzelni a harcot.

Az eventek másik része a HIRDETŐTÁBLA

A hirdetőtáblára felfogok rakni változó időközönként ajánlatokat ilyenkor az, aki legelőször ír hozzászólást az kapja meg a feladatot. A feladat nehézségétől függően pihenőidőre megy (nem szerepjátékozhat) ami alatt megkell írnia fogalmazásban, vagy szerepjátékos formában a feladat eseményeit.
Ezeket majd a következő e-mail címre várom:
schoolofthewitcher@gmail.com
A tárgy mezőbe pedig írjátok be: Hirdetőtábla/Feladat neve
Az üzenetben pedig:
A witcher nevetek:
Hányadéves witcherek vagytok:
Witcher iskolátok:
A leírás:
avatar
Caerwenoth
Admin

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2018. Jul. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://witcherschool.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.